скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
34
272
вівторки :
40
320
середи :
40
320
четверги :
40
320
п'ятниці :
39
312
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1544
заробітна плата ($):
30880
0
0
0
0
0
40
40
6
0
0
0
1
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Shōwa Day : 
Constitution Memorial Day : 
Greenery Day : 
Children's Day : 
Marine Day : 
Mountain Day : 
Respect-for-Aged Day : 
Autumnal Equinox Day : 
Health and Sports Day : 
Culture Day : 
Labor Thanksgiving Day : 
Emperor's Birthday : 
..в Japan
сьогодні, середа, 27 березень, 2019

робочий день : так
тиждень : 13 / 52
день року : 86 / 365
робочий день року : 58 / 250
приурочувати (UTC +09) : 04:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:07 (-1)

UTC
-09
Alaska
11:07 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:07 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:07 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:07 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:07 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:07 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:07 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:07 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:07 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:07 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:07 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:07 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:07

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:07

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:07

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:07

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:07

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
бер.

27
04:07
UTC +09
Калькулятор
España
Argentina
Chile
Suisse
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
India
China
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
South Korea
Brasil
France
United Kingdom
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel